Kerkbalans

Een kerk is een plek waar we mensen ontmoeten. Ons met elkaar verbinden, contact leggen en genegenheid tonen. Waar we elkaar vrede wensen. Waar we samenkomen in geloof, waar we levenservaringen delen met God én met elkaar. Waar we nu enkel in beperkte aantallen mogen komen. Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. Die bijzondere band.

Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden. Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat?  Geef dan vandaag voor de kerk van morgen. Dankzij uw bijdrage kan de kerk voortbestaan.

Inspirerende vieringen  In onze kerk kunt u elke week even pauze nemen. Uitstijgen boven de drukte van de dag om te bidden, om aangeraakt te worden door God en om uw geloof met anderen delen. Kijk bij de vieringen wanneer we open zijn en meld u aan!

Een zorgzame gemeenschap

We bemoedigen, helpen en zorgen voor elkaar. Dat is het kloppende hart van ons kerk-zijn. Wanneer u hulp nodig heeft kijk bij ons team, met wie u contact zou willen opnemen. Zij staan voor u klaar. En anders kijk bij de info per kern, wanneer het secretariaat open is en kom langs!

Een gastvrije kerk

Wie u ook bent en waar u ook vandaan komt: in onze kerk bent u welkom. U vindt er een luisterend oor. U vindt er inspiratie om weer een week mee vooruit te kunnen. God houdt ook van u en kent u zoals u echt bent.

“We leven niet voor onszelf alleen…..we leven met en voor elkaar. Dat is onze kracht!  Zó met een ander meeleven, zó intens betrokken zijn op de ander dat het ons hart ten diepste raakt. Vreugde en verdriet delend. Zichtbaar in een lach en in een traan. Onzichtbaar in ons hart. Dat onze gebeden op die manier uit ons hart komen. Dat we op die wijze gemeenschap mogen zijn. Dat we zo kerk mogen zijn in deze tijd”.

Hans van Geel, pastoor van de Franciscusparochie

 

Wist u dat uw gift aan Kerkbalans (deels) aftrekbaar is voor de belasting?

Meer informatie vindt u op www.belastingdienst.nl.

Doet u mee?

Klik op de onderstaande link van de parochiekern van uw keuze en gebruik het betreffende IBAN – nummer. Vermeld aub uw postcode en huisnummer. Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u het minimum-adviesbedrag van onze parochie zou willen overmaken.

Meer mag natuurlijk altijd!

Onze parochiekernen

Rucphen

Schijf

Sprundel

St. Willebrord

Zegge