Heilige Martinus kerk Rucphen

Raadhuisstraat 3
4715 CB  Rucphen
Telefoon: 0165 – 341246

Door de Corona-maatregelen moet u zich aanmelden als u een viering wilt bijwonen. Dit kan via deze link:

Hoe maak ik een reservering?

1. Klik in de maandkalender op de goede datum.
  2. Klik op de viering (die in het overzicht verschijnt)
  3. Klik op ‘Reservering toevoegen’
  4. Vul uw gegevens in
  5. Klik op ‘Maak Reservering’

Vanwege de geldende RIVM/GGD-eisen, zullen wij u bij binnenkomst in het kerkgebouw persoonlijk welkom heten, uw naam en telefoonnummer registreren en de verdere maatregelen toelichten.

———————————————————————————————

Zondag 28 februari 2021, 10:30 uur, Eucharistieviering.

Voorganger: pastoor Hans van Geel.

Intenties:

• o.o. Sjef en Nellie Verpaalen – Uitdehaag en kleinzoon Bart Peeters.

——————————————————————————————

Vanwege de beperking van maximaal 30 bezoekers per viering, is het dringend gewenst om vooraf te reserveren.   Op deze pagina vindt u de link naar het reserveringssysteem.

———————————————————————————————

In de komende tijd is de Mariakapel dagelijks opengesteld tussen

2 en 4 uur in de middag. U bent welkom voor een moment van overweging, stilte of van gebed.

Het monumentale H. Hartbeeld is na een grondige restauratie bij het atelier van Michiel Overhoff in Amsterdam weer terug in Rucphen.

Het heeft nu een prachtige plaats gekregen achter tegen de kerk in het dorpspark dat momenteel wordt aangelegd.

Heel hartelijk dank aan iedereen die bij dit project betrokken was. Zeker ook postuum aan Jan van Broekhoeven die de grote initiator ervan was.

Later zal op gepaste wijze dit beeld ingezegend worden.”

…………………………………………………………………………………………………………………

Ziekenbezoek:

In verband met de coronacrisis kunnen we helaas nog geen persoonlijke ziekenbezoekjes doen. Toch willen we aandacht geven aan onze zieken,  door middel van een kaartje. Graag doorgeven aan Anja  Hoendervangers. tel 34 80 90  of Anny van Rooij tel. 34 23 31.

Viering: zondag 10.30 uur.

Secretariaat is geopend op:
• maandag 15:30 tot 17:00 uur
• donderdagmorgen alleen telefonisch bereikbaar van 9:30 tot 11:30 uur

U bent op deze tijden welkom voor het opvragen van informatie met betrekking tot Doop, huwelijk etc. en voor het inleveren van misintenties. Uw misintentie ook vermeld in de Bode? geef deze dan uiterlijk maandag voor 16.30 uur aan ons door (ingang secretariaat is aan de linkerzijde van de kerk bij de parkeerplaats)

E-mail: pk.rucphen@sintfranciscusparochie.nl
IBAN: NL97 RABO 0144 9058 33

Samenstelling Parochiekerncommissie:

Voorzitter: Jan Struijs
Kasbeheerder: André Goutman
Leden: Corrie van Broekhoven, Mieke van Dijk,  Ria Lahaye, Wim Gobbens
Bouwkundig adviseur: Piet de Kok.

Ziekenbezoek:

Indien men opgenomen wordt in het ziekenhuis en er prijs op stelt bezoek te ontvangen, neem dan contact op met Mevr. A. van Rooij, tel. 342331 of met Mevr. A. Hoendervangers tel. 348090.

parochiekernen

Schijf