Skip to main content

Vormseltraject St. Franciscusparochie afgesloten

Op 7 juni hebben 8 meisjes uit de St. Franciscusparochie in een mooie Viering hun H. Vormsel ontvangen van vicaris Paul Verbeek. Een heel traject ging hieraan vooraf.

Bijeenkomsten waarin zij leerden over zichzelf, hun medemensen en over Jezus.

Zij maakten kennis met de vrijwilligers van de Wensambulance  en hoorden hoe zij proberen de laatste wens van een stervende te vervullen. Het greep de Vormelingen aan  hoeveel deze vrijwilligers over hadden voor hun medemens.

Ook zij wilden iets doen en omdat de Wensambulance niets kan zonder giften , besloten zij om op zoek te gaan naar mensen die hen wilden sponsoren.

Ook de collecte in de Viering was bestemd voor dit goede doel.

Afgelopen donderdag kwamen de Vormelingen, alhoewel ze al vakantie hadden, nog even bij elkaar om het Vormseltraject samen af te sluiten. Daarbij waren ook de vrijwilligers van de Wensambulance aanwezig om het fantastische bedrag van € 398,50 in ontvangst te nemen. Hartelijk dank aan de 8 Vormelingen, die dit bedrag bij elkaar gebracht hebben ( incl. collecte). De Vormelingen gaven aan dat ze zich door het Vormsel gesterkt voelden om zelfstandig in hun geloof te groeien.

Het gezellige samenzijn werd afgesloten met de foto-presentatie van de  Viering .

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en succes op je nieuwe school!!

Groetjes van Janny, Clazien en Lianne ( de Vormselwerkgroep)

X