Skip to main content

Uitbreiding pastoraal team:

M.i.v. 1 juli a.s., zal Embregt Wever als pastoraal werker, het team van onze parochie en die van Christus Koning, komen versterken. Embregt is 60 jaar oud. Hij woont nu nog in Den Bosch  maar hij zal op korte termijn verhuizen naar deze regio. Hij heeft o.a. pastoraal werk verricht in het bisdom Haarlem-Amsterdam. Sinds 2008 vervulde hij verschillende pastorale functies in het bisdom Den Bosch. Embregt  krijgt een aanstelling voor 32 uur per week en gaat participeren in de algemene pastorale taken. Hij zal daarbij bijzondere aandacht geven aan de catechese voor jonge gezinnen en volwassenen. 

Op zondag 17 juli wordt Embregt Wever als pastoraal werker van onze parochies gepresenteerd. Dit gebeurt tijdens de eucharistieviering in de H. Willibrorduskerk in St Willebrord om 9.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid om met de nieuwe pastoraal werker kennis te maken. 

 Wij zijn blij dat het pastoraal team met de komst van Embregt Wever wordt aangevuld. We realiseren ons dat de afgelopen periode voor het team heel zwaar is geweest. We zijn u dankbaar voor alle begrip en ondersteuning die we van u mochten ondervinden en we hopen dat u, ook met uw gebed, blijft meebouwen aan onze parochie.

X