Programma liturgie Regio Rucphen en Regio Zundert

Periode april t/m juni 2020

• Wekelijkse Eucharistieviering Sint Bavokerk Rijsbergen. Iedere zaterdag om 17.00 uur, te volgen via de site van de Sint Bavoparochie en in de menubalk vindt u dan ‘uitzendingen’. Vieringen kunnen her beluisterd worden via ‘Uitzending gemist’ op de zelfde site.

Voorgangers: Pastoor Hans van Geel + pastorale team.

Orgel Cia van Bragt, Cantor Ton Franken.

• Rozenhoedje bidden op de vrijdagen 8 – 15 – 22 – 29 mei om 11.30 uur. Te beluisteren via de site van de Sint Bavoparochie en in de menubalk vindt u dan ‘uitzendingen’. Vieringen kunnen her beluisterd worden via ‘Uitzending gemist’ op de zelfde site.

• Eucharistievieringen op de 1e en de 3e zondag van de meimaand in de Maria Boodschapkerk van Zegge, aanvang 10.00 uur. Viering wordt opgenomen en later via facebook uitgezonden.

Voorgangers : Pastoor Hans van Geel + pastorale team.

Cantors: Tonnie Sedee en Theo van Dijk. Orgel en dirigent: Marco Buijs.

Opname 1e zondag: Piet Jochems.

Opname 3e zondag: Ronnie Buijs.

• Eucharistievieringen op de 2e en 4e zondag van de meimaand in de Sint Willibrorduskerk van Sint Willebrord, aanvang 10.00 uur. Viering wordt opgenomen en later op facebook uitgezonden.

Voorgangers: Pastoor  Hans van Geel + pastorale team.

Cantor: Wim Roelands. Organist Gerard Konings.

Opname 2e zondag: Gerard van Valen.

Opname 4e zondag: Gerard van Valen.