Mededeling Fotopuzzelzoektocht Sint Franciscusroute

Al enige tijd heeft u in alle kernen van de gemeente Rucphen de routebordjes kunnen zien hangen van de Sint Franciscusroute. Een 38 km. lange tocht waarbij inspanning, bezinning en ontspanning samen gaan.

Dit jaar is er tevens een Fotopuzzelzoektocht aan deze Sint Franciscusroute verbonden. De bedoeling is foto’s  langs de route te plaatsen in het juiste dorp.

Setjes met deelnameformulieren hiervoor zijn de verkrijgen bij ondernemers in al de kernen van de gemeente Rucphen met de opvallende poster voor de ramen met daarop de afbeelding van Sint Franciscus. De kosten voor deelname zijn 3 euro. Hiervoor krijgt men het routeboekje  en een deelname formulier.

Iedereen kan willekeurig starten bij een van de kerken  in de gemeente Rucphen. Deelnemen kan tot 1 december 2021. Het formulier met de oplossingen kan men inleveren in de brievenbus bij een van de secretariaten van de kerken.

Onder de deelnemers worden 5 dinerbonnen van 100 euro verloot, te besteden bij deelnemende horecaondernemers in de vijf kerkdorpen van de gemeente Rucphen.

Voor iedereen die gaat fietsen, veel  fietsplezier toegewenst!