Skip to main content

Franciscusparochie sluit werkjaar af.

De Sint Franciscusparochie regio Rucphen nodigt parochianen en vrijwilligers uit voor de dankviering bij de afsluiting van het werkjaar. De dankviering heeft als motto meegekregen “hartverwarmend”, want we vieren dan het hoogfeest van het Heilig Hart van Jezus. Het bestuur van de parochie en de pastores geven met deze viering blijk van hun dank voor de bijzondere inzet van velen gedurende het voorbije werkjaar.

De viering vindt plaats op vrijdagavond 28 juni in de Sint Janskapel te Sprundel en begint om 19.00 uur. Een gelegenheidskoor van de Franciscusparochie, samengesteld uit koorzangers van Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Sprundel en Zegge zal deze viering opluisteren. Dirigent is Gerard Konings en organist is Marco Buijs. Lectoren uit kerkdorpen van de parochie zullen lezingen en voorbede verzorgen. Leden van het pastoraal team zijn voorgangers in deze viering.

Na de viering bent u van harte welkom om in de Trapkes elkaar te ontmoeten en een kop koffie of thee met wat lekkers te gebruiken.

U bent allen van harte welkom om mee te vieren.

Namens bestuur en pastores

Teamleider Wim van Reen

X