Data Vormsel en informatieavonden 2019 regio Rucphen:

By 10 september 2018januari 14th, 2019Geen categorie
  • Vrijdag 7 juni in de Martinuskerk te Rucphen om 19.00 uur
  • Vrijdag 7 juni in de St. Janskapel te Sprundel om 19.00 uur
  • Zaterdag 8 juni in de Willibrorduskerk te St. Willebrord om 14.00 uur
  • Zaterdag 8 juni in de Maria Boodschapkerk te Zegge (voor Schijf en Zegge) om 19.00 uur

Beste ouders

Uw zoon of dochter zit in groep 8 van de basisschool. Stilaan breekt de periode aan waarin hij/zij keuzes gaat maken. Uw kind zal mogen kiezen, welke studierichting hij/zij uitgaat na dit schooljaar.

In dit laatste jaar van de basisschool nodigt de parochie uw kind uit om zich te laten vormen. “Gevormd” worden we ons hele leven, maar de katholieke kerk kent momenten waarop belangrijke keerpunten gevierd worden in “Jezus” naam.

Om echt een keuze te kunnen maken om gevormd te willen worden, organiseren de parochiekernen een

INFORMATIEAVOND

voor ouders en kinderen

(Voor datum en tijdstip verwijzen wij u naar uw parochiekern)

De datum van de Vormselviering in uw parochiekern staat bovenaan.

Op de informatieavond krijgt u een aanmeldingsformulier mee waarop de kinderen zelf een keuze kunnen maken om gevormd te worden.

Graag tot ziens!

Vormselwerkgroep Sint Franciscusparochie