Voorstellen stagiair:

Mijn naam is Frans Schaffels.

Ik volg de opleiding Theologie en Levensbeschouwing aan de Fontys Hogeschool in Utrecht. Om mijn opleiding te voltooien mag ik tussen september en december bij u in de parochie stage lopen. Pastor van Reen gaat mijn stage begeleiden. Ik ga mij verdiepen in gespreksvoeringen en het begeleiden van groepen. Ik hoop u dan ook snel te mogen ontmoeten.

Mijn vorige stages waren bij Thebe zorggroep en in de Augustinusparochie in Breda.

Ik ben geboren in 1966 te Breda, maar ik woon nu ruim 14 jaar net over de grens in Loenhout. Daar woon ik met mijn vrouw Heidi en onze kinderen. Wij hebben een zoon Daan van tien jaar en onze dochter Noa is acht jaar.
Vóór mijn huidige opleiding heb ik ruim tien jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt en daarvoor acht jaar bij de daklozenopvang in Breda.

Ik kijk uit naar een fijne en leerzame stage, waarbij ik samen met u aan het werk kan. Hebt u vragen? Spreek mij gerust aan. Ik sta altijd open voor een gesprek of om even met u te buurten. Tot snel.

Met hartelijke groet Frans Schaffels