Vieringen Goede Vrijdag:

Geachte parochianen en vrijwilligers,

Pastoor Hans van Geel heeft aangegeven dat er op Goede Vrijdag (19 april) om 19.00 uur op twee plekken in onze regio’s een avondviering met kruisverering zal worden gehouden (Wernhout en Sint Willebrord). In de andere geloofsgemeenschappen worden parochianen om 15.00 uur in de gelegenheid gesteld om de viering van de kruisweg bij te wonen (Achtmaal, Klein-Zundert, Zundert, Rijsbergen, Rucphen, Sprundel, Schijf en Zegge).

Parochianen zijn van harte uitgenodigd om de avondviering van Goede Vrijdag in Wernhout of Sint Willebrord bij te wonen. In deze vieringen zal er een kruishulde worden gehouden. De leden van het pastoraal team en een emeritus zullen beide avondvieringen verzorgen. In Wernhout: pastor Driessens, pastor Damen en pastor van Sambeek. In Sint Willebrord: pastoor van Geel, diaken van Steenoven en pastor van Reen.

We wensen u een goede veertigdagentijd toe als voorbereiding op het Hoogfeest van Pasen.

Namens Pastoor Hans van Geel

Teamleider Wim van Reen