Theatervoorstelling “de Omzieners”

Op donderdag en vrijdag 2 en 3 mei vindt in het Kerkelijk Centrum “De Baai” in Etten-Leur om 20.00 uur de theatervoorstelling: “De Omzieners” plaats.

Het betreft hier een samenwerking Van de H. Mariaparochie, de Protestantse Gemeente en de Stichting “Zin” in Etten-Leur, maar richt zich op het gehele gebied van Roosendaal en de gemeente Rucphen.

De inhoud van de voorstelling vraagt speciale aandacht voor mensen met een achterstand in de samenleving. Het stuk is gebaseerd op levenservaring van mensen, die in belangrijke mate ook zelf spelen in de voorstelling. Maar er is ook ruimte voor de kwetsbaarheid in het leven, vermengd met een gezonde dosis humor.

De toegang is gratis; de zaal is vanaf half acht open en na afloop is er gelegenheid om met elkaar en de spelers van gedachte te wisselen. Tevens wordt ieder na de voorstelling in de gelegenheid gesteld een financiële bijdrage te leveren als tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Achter in de kerk liggen folders.