Gaat u mee op bezoek bij onze patroonheiligen…..

Na de succesvolle bedevaartreis naar Oostenrijk vorig jaar juni gaan we wederom op weg. We gaan van 17 tot en met 25 oktober  2020 naar Frankrijk en Luxemburg.

Via Amiens (openingsviering) gaan we naar Lisieux, Tours, Lourdes, Lyon naar

Echternach. Het mooie van deze reis is dat we plaatsen bezoeken die verbonden zijn met onze parochiekernen. Tours verbindt ons met de H. Martinuskerk in Rucphen en Schijf. Lourdes met de Maria Boodschapkerk in Zegge, Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk in Wernhout. Echternach met de

1. Willibroduskerk in Klein Zundert en Sint Willebrord.

We logeren in goede hotels, rijden via mooie routes. ‘Bidden, zingen, lachen, huilen, genieten’ zijn de ingrediënten voor deze reis.

De informatieavond betreffende de reis vindt plaats op maandagavond 10 februari 2020 om 19.30 uur in de Sint Martinuskerk, Raadhuisstraat 3, 4715 CB Rupchen. Van harte hopen wij u te mogen verwelkomen.

Net als bij voorgaande reizen hopen wij er ook dit jaar een bijzondere bedevaart   van te maken! U mag ook vrienden en familieleden uitnodigen om deel te nemen aan de informatieavond en de bedevaartreis. Verdere informatie:  pastoor Hans van Geel 076 – 597 22 92 of Jan Baselier 0167 532410)