Gebed in de kerk waar mogelijk

Alle kerken/Mariakapellen van de regio Rucphen en regio Zundert zullen dagelijks tussen 14.00 en 15.00 uur opengesteld worden, om een kaarsje aan te steken en in stilte te kunnen bidden. Er zijn enkele vrijwilligers aanwezig die toezien op het navolgen van de algemene coronarichtlijnen. Wie gebruik wil maken van dit dagelijkse uurtje van gebed, kan ook op die momenten een gift meebrengen voor de voedselbank. Er wordt voor gezorgd, dat uw gaven bij de voedselbank terechtkomen.

De kerk is dagelijks geopend van 14.00 tot 15.00 uur voor gebed en het aansteken van kaarsjes. Mocht u voor een gesloten deur staan, dan is het niet gelukt om vrijwilligers te vinden die de openstelling mogelijk maken.

We wensen iedereen veel sterkte en wijsheid toe in deze moeilijke tijd. We bidden voor u en voor elkaar.